Screenshot 2017-11-11 13.31.49

Är du systemutvecklare och vill arbeta i ett produktbolag inom hållbarhetsområdet? Hör av dig!
 
Nordic Port är ett produktbolag, inom EcoOnline koncernen, som utvecklar molntjänsten FRIDA. FRIDA är ett system som hjälper verksamheter med komplexa flöden och höga krav på uppföljning av kvalitet, ekonomi, miljö och säkerhet relaterat till fordon. Det gäller exempelvis vid upphandling av kollektivtrafiktrafik, eller vid ledning av stora fordonsflottor. Vi arbetar agilt och anpassar kontinuerligt vår metodik för systemutveckling. Hos oss finns möjligheten att utvecklas genom att få arbeta i ett prestigelöst, ambitiöst, kompetent och erfaret team.
 
Vi söker dig som redan har erfarenhet av systemutveckling i Microsoft .NET och som har en naturlig instinkt att ständigt utvecklas, förbättras och förfinas. Vi tror att du är en kompetent men ändå ödmjuk lagspelare och samtidigt hungrig på att lära dig nytt! Vi ser gärna att du ska kunna C#, HTML och gärna Visual Studio - du behöver inte vara expert men har en bra grundförståelse och en stark vilja att utvecklas.
Har du dessutom erfarenhet av Windows-server och SQL-server är det ett klart plus. Mer om vår tekniska miljö och intressanta kompetensområden kan du läsa i listan nedan:
 
C# med en i huvudsak objektorienterad programmeringsstil
Entity framework som huvudsakligt databaslager
Html/JS/JQuery/Bootstrap
Visual studio
SQL management studio
Elastic stack
Windows server
Containers (Docker)
SQL server
Soap UI
Blazor
 
Har du frågor om tjänsten relaterade till Nordic Port och FRIDA-systemet kontakta gärna
Martin Johansson tel 0704-73 99 28 eller martin.johansson@nordicport.se
 
Har du frågor om tjänsten relaterade till verktyg och metodik kontakta gärna
Mats Bergström tel 0761-65 84 66 mats.bergstrom@nordicport.se
Roko Stanicic tel 0733-57 36 10 roko.stanicic@nordicport.se